Kemény Gabriella

Life in a pocket universe

Life in a pocket universe

Magyar ékszerek szilveszterre

2018. december 31. - Kemény Gabriella

Patriótán fog hangzani (és talán ez nem is baj), de a magyar ékszerek között annyi csoda van, hogy ha ezentúl nem találkozhatnék más országok kreációival, nem is zavarna különösebben. A basic flitteres ruha mellé válasszunk idén hordható művészetet! Íme néhány szépséges példa.



Csermakdesign jégcsapjai

"A nyarat sokkal jobban szeretem, de ez a téli hideg idő is nagyon inspiráló számomra. Ez a fülbevaló formájában egy jégcsapra emlékeztet, mintájában pedig egy hóval borított tájra." írja Csermak Dóra, az alkotó. Nagyon egyszerűen viselhetők, élőben pedig még szembetűnőbb a kidolgozottságuk.

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/csermakdesign/

csermakdesignka.jpg

A Rienne creations klasszikusai

A Treasure of Budapestben találkoztam a Rienne high end darabjaival. Ezek pedig itt nagyon vintage és hihetetlenül modern ékkőbogarak. 

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/riennecreations/


The Mama Kin gyöngyei

"Ezeknek az édesvizi gyöngyből készült fülbevalóknak szabadon alakítható a formájuk, akár minden viseléskor másmilyenné." Azt hiszem, hogy nincs olyan The Mama Kin darab, amit ne viselnék nagyon szívesen, ez pedig a Boroque kollekcióra duplán igaz. 

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/themamakin/

Franciska Németh Jewellery kagylói

Számomra a márka a Je Suis Belle store nyitása óta vált ismertté, ott találkozhatunk ezekkel a sellőékszerekkel. Szerintem fantasztikusak ezek a kis arannyal futtatott kincsek.

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/franciskanemethjewellery/

kagylok2.png

Tóth Anita: Pure Love

Tóth Anita ékszereivel az Instagramon találkoztam, és teljesen lenyűgöztek: 'kézzel készített ezüst ékszereit a természet inspirálja, alkotásaiban a klasszikus romantika jegyeit ötvözi a minimalizmussal'. Ezek pedig olyan letisztult, de látványos ékszerek, amik egy egyáltalán nem alkalmi ruhát is alkalmivá tehetnek.

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/tothanita.nsh/

kejhgjh.jpg

Barka Jewelry holdkövei

Ezek a hihetetlenül különleges, kéken ragyogó holdkövek olyan misztikusak és gyönyörűek, mint a felhős éjszaka égbolt, egy-egy kivillanó csillaggal. 

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/barka_jewelry/

606fa3825c9f466568391be883dd195d.jpg

L'arbre design: Golden Age

A L'arbre designnal már lassan egy éves múltunk van. Elmesélem majd ezt is nektek, de annyit már most is spoilerezek, hogy a Zsebuniverzum kötet legelső versét az egyik gyűrűjük ihlette. Rajongok ezekért a minivilágokért: a Golden Age gyűrűt a huszas évek Nagy Gatsby stílusú partijai inspirálták: nem is lehet elképzelni ennél szilveszteribb darabot. 

Az ékszerek itt elérhetőek: https://www.instagram.com/larbredesign/

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3314525014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása