Kemény Gabriella

Life in a pocket universe

Life in a pocket universe

Szerelemdesign, vattacukorfelhő: DADO

2018. október 03. - Kemény Gabriella

Még tavasszal, az első hazai tervezőkkel történő együttműködéseim után elhatároztam, hogy lesz egy olyan blogom, ahol a designról úgy fogok írni, mint művészetről. Mint önkifejezési formáról, a fantázia manifesztálódásáról, a (pop)kultúra lenyomatáról, nem a trendkövetés eszközéről. Erre tett első kísérletemet olvashatjátok most.

img_6827.jpg


Örülök, hogy DADO ("The handmade wonders") épp a napokban keresett meg az új, letisztultabb kollekciójával, amelyben a kombinált anyagok után most már egyszínű  műbőr és bársony táskák szerepelnek. Dénes Dalma várostól távoli, vízparti fáktól és lugasoktól ölelt csodavilágából rengeteg egyedi hangulat kerül elő - én ezt a puha, kordbársony, vattacukorszínű darabot kaptam meg tőle, pezsgő-árnyalatú, fényes makramé pántokkal. (A makramé Dalma legújabb szenvedélye.) Belül puha béléssel és egy kis zsebbel.

img_6831.jpg
img_6816.jpg
Először az egyik kedvenc zenekarom, a kicsit talán elfeledett Dorothy's legs dala jutott róla eszembe:

Olyan ez a hátizsák, mint amivel az ovis énem képzelte el a felnőtt énemet, és milyen igaza volt. Puha, kedves, vattacukor-sóhajtás a vállamon, mint a gyerekkori szerelmek. Vagy mint a Pretty in Pink c. film. 
Ez a legszebb dolog, ami kordbársonnyal történhetett ezen az ősszel.

A dadoswonders webshopja itt elérhető: http://dadoswonders.com/hu/home


A fülbevalóm egyébként meseszép Walosagom betonékszer,
a fotóimat pedig K-gráfia készítette.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr8314280361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása